Szalai Ádám addig játszik topbajnokságban, amíg ezt megteheti. A Hoffenheim válogatott csatára azt is elmondta Kamler Jánosnak, hogy miért erre a bajnoki bronzra a legbüszkébb, hogy zavarja-e az esetenkénti mellőzöttség, és hogy szerinte miért nem játszanak rajta kívül magyarok ezen a szinten.

Veréb György rendkívül ideges lett, amikor a Mezőkövesd a diósgyőri pályaavatón berúgta a győztes gólt. A DVTK kapuslegendája ezzel együtt hisz a csodában, tapasztalatból tudja ugyanis, hogy valahogyan többnyire túléli a klub a maihoz hasonlóan nehéz időszakokat.

Hamburgban szombaton megállt az óra, avagy 1963 után először kiesett a Bundesligából a HSV. Az 1983-as BEK-győztes klub múltjáról, jelenéről, zavaros jövőjéről és magyar vonatkozásairól Tóth Ádám írt.

Egész Győr ünnepelt, szurkolók és játékosok borultak „odahaza” egymás nyakába a hihetetlen BL-diadal után. Bálint Mátyás riportjából minden kulisszatitok kiderül, még az is, hogy Ambros Martín miért pattant biciklire, miközben Bódi Bernadett ennyiben foglalta össze a vasárnap esti csata lényegét: „Volt, hogy lépni is alig bírtunk...”

Ha pedig kedd, akkor ezúttal Tenisz melléklet 4 oldalon – a madridi őrült héttel és a sztárok Instagram-csodáival.