NS: Gulácsi Európa legjobbjai között; Király: Nem szoktam káromkodni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.17. 23:07
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

A Lipcsében légióskodó Gulácsi Péter számára igenis fontos, hogy immár Európa legjobb kapusai között emlegetik, és maga is érzi, ebben az idényben még egy szinttel feljebb lépett egyébként is irigylésre méltó karrierjében. A közelgő Eb-selejtezőkről az a véleménye, hogy a szlovákok és a horvátok ellen is lehet keresnivalónk. Borbola Bence interjúja.
A Lipcsében légióskodó Gulácsi Péter számára igenis fontos, hogy immár Európa legjobb kapusai között emlegetik,
és maga is érzi, ebben az idényben még egy szinttel feljebb lépett egyébként is irigylésre méltó karrierjében. A közelgő Eb-selejtezőkről az a véleménye, hogy a szlovákok és a horvátok ellen is lehet keresnivalónk. Borbola Bence interjúja.

Király Gábor: Nem szoktam káromkodni. A Ferencváros elleni bajnokin kiállított kapus állítja, a játékvezető igazságtalanul küldte le a pályáról. A Haladás futballistáját a szombat este történtekről Tősér Norbert faggatta.

Kézilabdában a férfiaknál és a nőknél is sokak által várt mérkőzést rendeztek. A férfiélvonal csúcsrangadóján a címvédő Szeged, akárcsak az ősszel idegenben, odahaza is legyőzte a Veszprémet, míg az igencsak változatos, hullámzó női kupadöntőben a Győr legyőzte a Ferencvárost. Kollégáink természetesen mindkét helyszínről tudósítással, véleményekkel, elemzésekkel jelentkeztek.

A Mercedes finn pilótája, Valtteri Bottas a télen sokat kirándult, jókat evett, többször berúgott, majd megfogadta, hogy idén világbajnok lesz. Az első lépést efelé vasárnap tökéletes teljesítménnyel és domináns győzelemmel tette meg Melbourne-ben, az Ausztrál Nagydíjon.

Nosztalgia-mellékletünk, a Népsport ezúttal is érdekes témákkal jelentkezik. 1939: Falusias döntetlen Corkban; 1919: Beindul a vörös pöröly; Anglia: Istennek tetsző az iskolai futball; Marschall László, a kivégzett Népsport-főszerkesztő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik