Németország: Orban tudja, döntést kell hoznia a magyar válogatottról

Vágólapra másolva!
2016.08.08. 08:31
Willi Orban, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Bundesliga) feljutó RB Leipzig középhátvédje tudja, előbb-utóbb döntést kell hoznia arról, melyik válogatott játékosa lesz.

A 23 éves német-magyar védő továbbra sem döntötte el, melyik válogatott mezében szeretne játszani (ráadásul van harmadik opciója: édesanyja révén a lengyeleknél is szerepelhetne), de azt már korábban a Nemzeti Sport Online-nak is elismerte, élvezetes beszélgetést folytatott Bernd Storckkal. Most ismét erről beszélt.korábban a Nemzeti Sport Online-nak is elismerte, élvezetes beszélgetést folytatott Bernd Storckkal. Most ismét erről beszélt.

„Nem titok, hogy Bernd Storck felhívott, és megkérdezte, hogyan állok ehhez a kérdéshez. Jót beszélgettünk” – ismerte el a kapcsolatfelvételt Orban ezúttal a Mitteldeutsche Zeitungnak, valamint arról is beszélt, hogy hamarosan elhatározásra kell jutnia az ügyben.

„Bár nincs semmilyen konkrét időkorlát előttem, tisztában vagyok vele, hogy előbb-utóbb döntést kell hoznom.”

Orban korábban azt is elmondta az NSO-nak, hogy első számú célja a német válogatott, de nem szeretné kizárni a másik két opcióját sem. Kalmár Zsolt és Gulácsi Péter csapattársa a Mitteldeutsche Zeitungnak adott interjújában elmondja azt is, nagyon várja már a Bundesliga rajtját, és biztos benne, hogy megkapja a rendszeres játéklehetőséget Lipcsében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik