Németország: „Hoeness szégyent hozott a saját hazájára”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.24. 17:07
null
Mesut Özil 92 alkalommal lépett pályára a német válogatottban (Fotó: AFP)
Nem csitulnak Mesut Özil körül a hullámok. Uli Hoeness kritikus megnyilvánulására most a 29 éves labdarúgó ügynöke, Erkut Sögüt reagált a Golnak.

Hoeness úr észrevételei teljesen ésszerűtlenek. Megpróbálja elterelni a figyelmet a rasszizmus és a diszkrimináció tényleges kérdéséről Németországban. Mindemellett a buta kijelentéseit, amelyek egyébként teljesen eltúlzottak, nem tudja alátámasztani.

Hoeness úr, nincs több időnk és energiánk arra, hogy olyan témáról beszélgessünk Önnel, amelyről fogalma sincs. Nemcsak magára hozott szégyent ezzel, hanem a Bayern Münchenre és egész Németországra is.

Sögüt szerint Hoeness megpróbálta elterelni a témát Özil valódi üzenetéről: Mesut nyilatkozatainak középpontjában nem feltétlenül a futball állt, hanem sokkal inkább a rasszizmus újjáéledésére figyelmeztette az embereket. Volt bátorsága, hogy megszólaljon mindazokért, akik Németországban tisztességtelen bánásmódban részesülnek: bevándorlókért, muszlimokért és még sokan másokért.”

Uli Hoeness, a Bayern München elnöke alibistának nevezte Özilt: A 2014-es világbajnokságon sem tartozott a húzóemberek közé, tulajdonképpen a csapattársak miatt jutott el a döntőig. Évek óta sz.rul játszik...

Később Recep Tayyip Erdogan török elnök is megszólalt. A Mesut Özillel kapcsolatos híreink IDE KATTINVA olvashatók!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik