Németország: Dárdai mindkét fia az U-válogatottban

Vágólapra másolva!
2018.09.08. 15:33
Bemutatkozott a német U20-as válogatottban ifjabb Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatát irányító Dárdai Pál fia. Dárdai másik fia, Márton a német U17-es csapatban játszott Hollandia ellen.

A 19 éves ifj. Dárdai Pál – akit a német média és a barátok Palkóként különböztetnek meg édesapjától – pénteken, a csehek ellen 3–2-re megnyert felkészülési mérkőzésen a kezdőcsapat tagjaként valamivel több mint egy órát töltött a pályán.ifj. Dárdai Pál – akit a német média és a barátok Palkóként különböztetnek meg édesapjától – pénteken, a csehek ellen 3–2-re megnyert felkészülési mérkőzésen a kezdőcsapat tagjaként valamivel több mint egy órát töltött a pályán.

Dárdai Pál legidősebb fia az U18-as és az U19-es német válogatottban is kétszer játszott, mielőtt debütált az U20-asok között, míg a Hertha felnőttcsapatában minden sorozatot figyelembe véve eddig hatszor kapott lehetőséget édesapjától.

Dárdai Márton, a Hertha-edző másik fia is aktív szereplője a németek utánpótlásprogramjának, az U17-es csapat tagjaként a hollandok elleni 2–2-es mérkőzést játszotta végig.

DÁRDAI PALKÓ INSTAGRAM-BEJEGYZÉSE

Deutschland - Tschechien #germany#u20#win

1,035 Likes, 16 Comments - Palko Dardai (@palkodardaiofficial) on Instagram: "Deutschland - Tschechien #germany#u20#win"

DÁRDAI MÁRTON INSTAGRAM-BEJEGYZÉSE

 

 

Vs

391 Likes, 13 Comments - Official Marton Dardai (@marton.dardai) on Instagram: "Vs"



 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik