Németország: a játékos beszólt a bírónak, a szövetség csomagot kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 11:13
Tíz nappal a mérkőzés után is témát szolgáltat a német harmadosztályú Zwickau–1. FC Kaiserslautern (1–1) bajnoki. A vendégek szerezték meg a vezetést a 60. percben, a hazaiak viszont a ráadásban pontot mentettek büntetőből. A Lautern-játékosok finoman szólva sem voltak elégedettek a bírói ítélettel.

Jan Löhmannsröben, akinek kezezése miatt befújták a büntetőt a találkozó 91. percében, a lefújást követően feldúltan, érzelmeit minimálisan sem palástolva nyilatkozott a kamerák előtt. A Kaiserslautern középpályása a játékvezetővel kapcsolatban azt mondta, „ha így dirigál egy meccset, inkább gabonapelyhet kellene számolnia vagy amatőr meccsen fújnia”.Jan Löhmannsröben, akinek kezezése miatt befújták a büntetőt a találkozó 91. percében, a lefújást követően feldúltan, érzelmeit minimálisan sem palástolva nyilatkozott a kamerák előtt. A Kaiserslautern középpályása a játékvezetővel kapcsolatban azt mondta, „ha így dirigál egy meccset, inkább gabonapelyhet kellene számolnia vagy amatőr meccsen fújnia”.

A VITATHATÓ TIZENEGYES

A német szövetség (DFB) nem ment el szó nélkül a Lautern-játékos kommentárja mellett, eljárást indított a 27 éves futballista ellen, akire sajtóhírek szerint a pénzbüntetés mellett néhány mérkőzésre szóló eltiltás is várhat.

A Kaiserslautern szurkolóinak sem kellett több, kiálltak játékosuk mellett, és bosszúból gabonapelyhet küldtek a német szövetség irodájába. Méghozzá több dobozzal, volt, aki a számolás elősegítéséhez tollat is tett a csomagba.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik