Leverkusen: Havertz távozni akar, a spanyol főváros felé kacsintgat

Vágólapra másolva!
2020.07.08. 11:05
null
Kai Havertz (balra) könnyen lehet, hogy a Real Madridnál folytatja pályafutását (Fotó: AFP)
Kai Havertz hamarosan tájékoztathatja a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatát, hogy a nyáron távozni szeretne a klubtól, és a Real Madridhoz igazolna – számol be róla a német Bild és a Sportbuzzer.

 

A Bild értesülései szerint Kai Havertz nem szeretne tovább futballozni a Leverkusenben, s ezt a csapat számára is egyértelművé teszi majd az elkövetkezendő napokban.

A 21 éves támadó középpályásért több klub is harcolni fog az átigazolási piacon, leginkább a Bayern München, a Chelsea és a Real Madrid érdeklődéséről lehetett hallani eddig.

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezetője azt nyilatkozta, hogy a bajor gárda az idén semmiképp sem tudja megfizetni Havertz árát – ehhez nagyban hozzájárult Leroy Sané érkezése is.

Angol sajtóhírek arról számoltak be, hogy a Chelsea pole pozícióban van a német labdarúgóért – a Goal és a The Guardian is erről írt –, ám Havertz úgy tűnik, más irányba nézelődne.

A Sportbuzzer információi szerint a Leverkusen tehetsége inkább a spanyol főváros felé venné az irányt, s a Real Madrid játékosa lenne. Az biztos, hogy a Bayer óriási pénzt kér majd a fiatal csillagért, könnyen elképzelhető egy 70+40 millió eurós üzlet is.

Havertz ebben a kiírásban összesen 43 tétmérkőzésen lépett pályára a Bayer Leverkusenben, 17 gólt szerzett és kilenc gólpasszt osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik