Leipzig: Szerencse?! Most van ennél fontosabb is – Willi Orbán

Vágólapra másolva!
2020.03.21. 18:15
null
Willi Orbán újra közelebb került nagy álmához (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
A koronavírus-járvány miatti halasztások azt eredményezhetik, hogy a hosszú ideje sérült Willi Orbán besegíthet a Leipzig bajnoki hajrájába, sőt pályára léphet a magyar labdarúgó-válogatott Bulgária elleni Nemzetek Ligája-playoffmeccsén is. 

 

A Bild úgy véli, a koronavírus-járvány miatt időt nyerő játékos ismét karnyújtásnyira kerülhet élete nagy álmához, ahhoz, hogy részt vegyen egy nagy válogatott futballtornán.

„Eszemben sincs, hogy szerencséről beszéljek, hiszen ezekben a napokban vannak ennél sokkal fontosabb kérdések is. De az igaz, hogy a leállás nekem bizonyos értelemben jól jött” – idézi a német lap Willi Orbánt.

A magyar válogatott védő még novemberben szenvedett térdsérülést, meg kellett operálni, és az eredeti időpontban, március 26-án nem lett volna esélyünk találkozni a nevével Marco Rossi Szófiában pályára lépő válogatottjában.

A tervek szerint Orbán két-három héten belül csatlakozik a német bajnoki tabella harmadik helyén álló, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében is érdekelt Leipzig edzéseihez.

Gulácsi Péter, a lipcseiek magyar kapusa az NSO-nak elmondta: a koronavírus-járvány miatt pihenőre kényszerülő csapat pénteken újra közösen edzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik