Légióssors: Király hajlik a fizetéscsökkentésre; szóba került a Herthánál

Vágólapra másolva!
2010.12.23. 15:40
null
Király Gábor hajlik fizetése csökkentésére is (Fotó: Imago)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Király Gábor klubja anyagi gondjai miatt kispadra kerülhet az 1860 Münchennél. A futballista menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a kapus a probléma megoldása érdekében hajlana fizetése csökkentésére is. Információink szerint közben korábbi csapatánál, a Herthánál is felvetődött a neve.
Korábban beszámoltunk róla, hogy az anyagi problémákkal küzdő 1860 München hamarosan a kispadra száműzheti az együttes első számú kapusát, a legjobban fizetett játékosok közé tartozó Király Gábort. A csapat ezzel akadályozná meg azt, hogy a magyar válogatott játékos szerződése automatikusan meghosszabbításra kerüljön a szezon végén.

„Nagy anyagi gondok vannak az 1860 Münchennél, ez tény, mint ahogy az is, hogy a statisztikák alapján ősszel Király Gábor volt a Bundesliga 2. legjobb kapusa és szakmailag maximálisan elégedettek is vele, így érthető, hogy nem akar a kispadra kerülni" – válaszolt a Nemzeti Sport Online megkeresésére a válogatott kapus menedzsere, Vladan Filipovics.

„Tárgyalunk a müncheniekkel, mindkét fél szempontjából a lehető legjobb megoldást szeretnénk megtalálni, Gábor nem zárkózik el a fizetése csökkentésétől sem, de természetesen csak bizonyos keretek között" – fogalmazott a játékosügynök, aki szerint a klubváltás is elképzelhető, de nem ez az elsődleges céljuk.

A hírek szerint Király neve korábbi csapatánál, a Herthánál is szóba került, de Filipovics ezt az értesülésünket nem kívánta kommentálni.

A Hertha első számú kapusa, Maikel Aerts súlyos térdsérülése miatt még nem bevethető, cseréje a veterán Marco Sejna, illetve a tapasztalatlan Sascha Burchert. A berliniek Michael Rensing iránt is érdeklődtek, de a Bayern volt kapusa az 1. FC Kölnhöz igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik