Légiósok: válogatott posztriválist kapott Szalai Ádám

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.16. 09:43
Német sajtóértesülések szerint a Bundesligában szereplő Hoffenheim szerződtetné a másodosztályú MSV Duisburg csatárát, Borisz Tascsit, emellett megállapodott Isak Belfodillal, a Standard Liege támadójával, valamint Leonardo Bittencourttal, a Köln játékosával is.

A 24 éves ukrán utánpótlás-válogatott csatár iránti érdeklődésről a Bild számolt be elsőként. Borisz Tascsi a Bundesliga 2. jelenlegi kiírásában 32 összecsapáson 11-szer volt eredményes, emellett kiosztott három gólpasszt is. A támadó kapcsán a német média kiemeli, noha papíron a Schalkéhoz távozó Mark Uth pótlására érkezne, fizikai felépítése és játékstílusa sokkal inkább hasonlít Szalai Ádáméhoz. Borisz Tascsi a Bundesliga 2. jelenlegi kiírásában 32 összecsapáson 11-szer volt eredményes, emellett kiosztott három gólpasszt is. A támadó kapcsán a német média kiemeli, noha papíron a Schalkéhoz távozó Mark Uth pótlására érkezne, fizikai felépítése és játékstílusa sokkal inkább hasonlít Szalai Ádáméhoz.

A Hoffenheim egyébként mindenben megállapodott Leonardo Bittencourttal, az 1. FC Köln szélsőjével – a német utánpótlás-válogatott futballista 6 millió euróért igazolt Szalai klubjához, s július elsején csatlakozik új csapatához.

A gárdánál folytatja pályafutását az algériai válogatott támadó, Isak Belfodil, akiért a Hoffenheim 5.5 millió eurót fizet a Standard Liege-nek. A 26 éves Belfodil korábban futballozott többek között az Internél és a Werder Bremennél is (utóbbinál töltötte a jelenlegi idényt), ám egyiknél sem tudott stabil kezdővé válni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik