Köln: még él a Dárdai-vonal, az utódlás kérdése nyitott

Vágólapra másolva!
2019.11.13. 10:36
null
Dárdai Pál (Fotó: AFP)
A Berliner Kurier információja szerint az edzőt kereső 1. FC Köln vezetői azt követően, hogy hétfőn tárgyaltak Dárdai Pállal, az egyeztetést az őt alkalmazó berlini labdarúgócsapattal, a Herthával folytatták.

 

A berlini lap úgy tudja – és ez egybevág a Nemzeti Sport értesüléseivel is –, hogy a Köln két vezetője, Alexander Wehrle vezérigazgató és Frank Aehlig sportigazgató hosszasan egyeztetett a magyar szakemberrel, nem titkolva azt sem, hogy bár ő az első számú jelöltjük az elbocsátott Achim Beierlorzer helyére, más nevek is vannak a tarsolyukban.

A Dárdai-vonal tehát továbbra is él, a kölni utódlás kérdése nyitott – lapértesülések szerint a hét végéig kell egyezségre jutni, hogy hétfőn már az új vezetőedző tarthassa meg az 1. FC Köln edzését.

A kihívás kemény lesz: a német mércével mérve is igen népes és lelkes szurkolótábor támogatta kölni csapat elveszítette a legutóbbi három bajnoki mérkőzését – közben kihullott a Német Kupából –, és a kiesést jelentő 17. helyen áll a Bundesliga tabelláján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik