Kép: „Dr.” Javi Martínez mosolyt csalt sérült társa arcára

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.25. 11:53
null
Javi Martínez jobb kedvre derítette a sérült Lucas Hernándezt (Fotó: AFP)
Fontos a jó hangulat – főleg akkor, ha az ember sérült. A Bayern München védője, Lucas Hernández bokasérülés miatt egy darabig biztosan nem léphet pályára, ám csapattársa, Javi Martínez gondoskodott arról, hogy ne csüggedjen.


A 31 éves védekező középpályás mindenképpen szerette volna jobb kedvre deríteni kollégáját, így orvosnak beöltözve látogatta meg a műtétje után kórházban fekvő Hernándezt,

Lucas Hernández az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen (3–2) sérült meg, a második félidőben le is kellett cserélni. Mint később kiderült, a bokaszalagja részlegesen elszakadt, azóta meg is operálták.

Hasan Salihamidzic sportigazgató a lefújás után azt mondta, néhány hetet biztosan ki kell hagynia a 23 éves franciának, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy műtétre is sor kerül-e, így nem kizárt, hogy hosszabb ideig kell nélkülözniük Hernándezt a bajoroknak.

 

FC Bayern München Español on Twitter

El Dr. Martínez, recomendado por @LucasHernandez. @Javi8martinez

FC Bayern München Español on Twitter

Según el diagnóstico, @LucasHernandez le va a tocar jugar por la otra banda de ahora en adelante. ¡Gracias, Dr. @Javi8martinez! https://t.co/YTQL2xwMd0




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik