Hoffenheim: érzelmes szavakkal búcsúzott Szalaitól a csapattársa

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2019.08.30. 11:11
Érzelmes szavakkal búcsúzott a már Mainz-játékos Szalai Ádámtól Ermin Bicakcic, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim bosnyák védője.

„Voltunk együtt fent és lent is, ünnepeltünk sikereket és megéltünk kudarcokat is. Sok olyan pillanatban osztoztunk, amelyeket nem lehet szavakba önteni.„Voltunk együtt fent és lent is, ünnepeltünk sikereket és megéltünk kudarcokat is. Sok olyan pillanatban osztoztunk, amelyeket nem lehet szavakba önteni.

Akarat, ambíció, harcos természet, hűség, érzelmek, őszinteség. Csak néhány szó, ami leír téged. De mindenekelőtt egy olyan típus vagy, akinek hatalmas szíve van!

Furcsa érzés, hogy nem vagy itt az öltözőben, hogy nem vezényled a beszédeket, hogy nem halljuk a hülye dumáidat.

Egy egész könyvet írhatnék még… Azonban tiszta szívemből szeretnék neked minden jót kívánni a jövőben! Utunk most különválik, a barátságunk azonban egy életen át megmarad! Tesó… Megtiszteltetés és öröm volt” – írta a bosnyák válogatott játékos a hivatalos Instagram-oldalán.

A Hoffenheim hétvégén a Bayer Leverkusennel találkozik, míg Szalai régi-új csapata, a Mainz a Bayern München vendége lesz a harmadik fordulóban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik