Hertha: Talán nem is kellene erről beszélnünk – Dárdai

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.12.25. 18:47
Dárdai Pál vezetőedző reményei szerint a Hertha BSC a korábbiaknál jobban szerepel majd a német labdarúgó-bajnokság tavaszi idényében.

Amióta a berliniek 2013-ban visszajutottak az élvonalba, ősszel mindig több pontot gyűjtöttek, mint a szezon második felében.

„Talán nem is kellene erről beszélnünk, mert minél többet hallják a játékosok, annál jobban befészkeli magát a tudatukba, és annál nehezebb lesz megváltoztatni” – mondta a klub honlapján megjelent karácsonyi interjúban a magyar szakvezető.

Dárdai hozzátette, meg van győződve arról, hogy ha az összes játékosa egészséges lesz, a 2015 óta tartó edzői időszaka legjobb tavaszi idényét fogják produkálni.

„Mindenki láthatta, milyen potenciál van a csapatban, amikor mindenki egészséges. A célunk minden évben az, hogy az ötödik és a nyolcadik hely között végezzünk, s ezzel bejussunk az Európa-ligába” – magyarázta.

A Hertha három nyeretlen mérkőzés után a nyolcadik helyen zárta az évet a Bundesligában.

Dárdai Pál elárulta, a karácsonyt és a szilvesztert családi körben, a balatoni nyaralójukban tölti, s a fiaival és más családtagjaival közös csapatban egy teremfocitornán is részt vesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik