Hertha: Sok pozitívumról nem tudok beszámolni – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.08. 10:13
null
Dárdai Pál a Hertha idei edzéseinek egyikén (Fotó: AFP)
Két megérdemelt vereség – így értékelte a hétvégi, bielefeldi tornán történteket Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

 

„Mindkét vereséget megérdemeltük – idézi a Hertha hivatalos honlapja Dárdai Pált.Az elmúlt napokban sokkal több figyelmet fordítottunk a védekezésre, mint a támadásra, ennek következményeit alighanem mindenki látta… Az edzéseken nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok, de a két szombati mérkőzésen látottakkal nem. Sok pozitívumról nem tudok beszámolni.”

A magyar trénert elégedettséggel töltötte el, hogy Vladimír Darida és Julian Schieber újra pályára léphetett, továbbá az, hogy egyetlen játékosa sem szenvedett sérülést a Köln (0–0, 11-esekkel 1–4) és a Hannover (0–1) elleni bielefeldi mérkőzéseken.

„Még van időnk, hogy a tavaszi rajtra rendben legyünk, hogy a múlt héten elvégzett sok edzésmunkából regenerálódva gyorsuljunk, és hogy alaposan átismételjék a taktikai repertoárunkat.”

A Hertha a tabella 10. helyén várja a tavaszi szezon hétvégi rajtját; az első ellenfél a 14. helyezett VfB Stuttgart lesz idegenben szombat délután.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik