Hertha: sérült Dárdai kulcsembere, lemarad az edzőtáborról?

Vágólapra másolva!
2017.07.27. 11:31
Továbbra is sérüléshullám sújtja a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha keretét.

Dárdai Pál nem lehet túl boldog, az elmúlt hetek felkészülése során ugyanis rengeteg játékosa szenvedett kisebb-nagyobb sérülést – a nemrég szerződtetettJonathan Klinsmann a térdében érzett fájdalmat, ezért abba kellett hagynia a tréninget. Rune Jarsteint a szédülés kapta el, Thomas Kraft pedig orrcsonttörés gyanújával bandukolt be az öltözőbe, valamint az amatőröktől felhozott Leon Brüggemeier is kidőlt.Jonathan Klinsmann a térdében érzett fájdalmat, ezért abba kellett hagynia a tréninget. Rune Jarsteint a szédülés kapta el, Thomas Kraft pedig orrcsonttörés gyanújával bandukolt be az öltözőbe, valamint az amatőröktől felhozott Leon Brüggemeier is kidőlt.

És akkor ez csak a kapusok listája volt!

Ami a mezőnyjátékosokat illeti, Dárdai nehéz helyzetbe került, ami a védelmét illeti: Niklas Starknak eltört a bordája, Jordan Torunarighának a térdével vannak problémák, s most a magyar tréner egyik kulcsembere, Sebastian Langkamp is kidőlt a sorból!

A 29 esztendős középhátvédnek a hírek szerint a bokája fáj, ami miatt az is elképzelhető, hogy lemarad a berliniek schladmingi edzőtáboráról, melyre július 31. és augusztus 7. között kerül sor.

„Elképzelhető, hogy Sebastian nem tarthat velünk az edzőtáborba, ugyanis olyan játékost nem viszünk magunkkal, aki nem teljesen egészséges” – vélekedett Dárdai a védő kapcsán, aki a gárda július 23-i, Aston Villa elleni felkészülési mérkőzésén sérült meg, felépülése az orvosok szerint hét-tíz napot vesz igénybe.

A magyar tréner elárulta továbbá, hogy Mathew Leckie izomsérüléssel küszködik, emellett a rekordigazolás Davie Selke sincs egyelőre százszázalékos állapotban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik