Hertha: PL-klubok vinnék Dárdai válogatott kulcsemberét – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.19. 10:20
null
Marvin Plattenhardtot több Premier League-klub is vinné (Fotó: AFP)
Német lapértesülések szerint több angol élvonalbeli klub is érdeklődik Marvin Plattenhardt, a Bundesligában szereplő Hertha BSC védője iránt.

 

A Sport Bild úgy tudja, hogy az Everton mellett a Huddersfield is szerződtetné a német válogatottal a világbajnokságot is megjáró Marvin Plattenhardtot. A lap azt ecseteli, hogy a balhátvéd ugyan alapember Dárdai Pál együttesében, ennek ellenére nem mozdíthatatlan, igaz, a Hertha állítólag 25 millió eurót szeretne kapni érte.

„Ha a feleknek ez a vágyuk, illetve az álláspontok egyeznek, akkor beszélhetünk egy esetleges megegyezésről” – vélekedett Michael Preetz sportigazgató.

A Sport Bild ennek kapcsán megjegyzi, hogy a berlinieknek a jelenlegi lenne a legmegfelelőbb alkalom Plattenhardt eladására, többet ugyanis aligha kaphatnának érte, s a védő jelenleg a „pótolható” kategóriába tartozik, a német utánpótlás-válogatott Maximilian Mittelstädt ugyanis bizonyította az előző szezonban, hogy megbízhatóan képes teljesíteni a poszton.

Marvin Plattenhardt az előző, 2017–2018-as idényben összesen 38 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolc gólpasszt osztott ki. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 17 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik