Hertha: Ő az új Effenberg – Dárdai a szerb középpályásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.09. 11:27
null
Grujicsnak jól megy Dárdai irányítása alatt (Fotó: AFP)
A Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál a Bildnek adott interjújában szerb középpályását, Marko Grujicsot a már lassan 15 éve visszavonult német legendához, Stefan Effenberghez hasonlította. A magyar tréner nem az első alkalommal méltatta a 22 éves labdarúgó képességeit.

Stefan Effenberg a 18 évig tartó profi karrierje alatt megfordult többek között a Borussia Mönchengladbachnál, a Bayern Münchennél és a Fiorentinánál, háromszoros német bajnok és egyszeres Bajnokok Ligája-győztes.

„Sohasem volt olyan középpályásom, mint Grujics. Számomra ő az új Stefan Effenberg. A német is magas volt, a labdát magabiztosan tartotta meg, és tudta, mikor kell nyugtatni a csapatot, belemenni a párharcokba és előrehaladni. Valaki vagy rendelkezik ezzel a képességgel, vagy nem" – nyilatkozta Dárdai Pál a Bildnek.

„Sokat jelentenek ezek a szavak. Effenberg óriási név" – reagált a tréner szavaira Marko Grujics, aki a jelenlegi Bundesliga-idényben három találatnál és egy gólpassznál jár. A szerb labdarúgónak a kölcsönszerződése a szezon végéig szól, a Liverpoollal való kontraktusa pedig még 2023 júliusáig él.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik