Hertha: „Megpróbálunk aktívabb, támadóbb futballt játszani”

Vágólapra másolva!
2019.07.10. 10:54
null
Michael Preetz menedzser aktívabb, támadóbb futballt szeretne látni a Herthától (Fotó: AFP)
Michael Preetz, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC menedzsere terjedelmes interjút adott a Kickernek, amelyben többek között szót ejt Dárdai Pál utódjáról, illetve Dárdai Palkóról is.

 

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a 20 éves szélsőt kölcsön szeretné adni a berlini klub, Preetz azonban most elmondta, mindenképp magas szinten kellene folytatnia a német utánpótlás-válogatott játékosnak, így neki és Momo Covicnak ennek tudatában keresnek klubot.

A menedzserre pozitív benyomást tett Ante Covic, a csapat új vezetőedzője. „Olyan együttest látok, amelynek tagjai élvezik a munkát, és nagyon koncentráltak. Ante sokat követel, viszont nagyon támogatja a játékosokat, sokat kommunikál velük” – fogalmazott Preetz, aki a tréningekről is beszélt, elmondta, hogy másképp zajlanak az edzések, mint Dárdai Pál irányítása alatt, ám hozzátette, ez teljesen normális, hiszen minden szakvezetőnek más az elképzelése.

„Megpróbálunk aktívabb, támadóbb futballt játszani, de ez nem jelenti azt, hogy eddig rosszul teljesítettünk volna. Ante a támadó felfogás híve, akinek a csapata sokat tartja a labdát” – így Preetz.

A Bundesliga 2019–2020-as idénye augusztus 16-án kezdődik, a Hertha az első fordulóban a címvédő Bayern München otthonába látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik