Hertha: Kalou megtörte a csendet, elnézést kért

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.05.05. 20:53
null
Salomon Kalou elnézést kért hétfői tettéért (Fotó: AFP)
Salomon Kalou videója hétfőn kiverte a biztosítékot a Herthánál. Az azóta törölt felvétel tanúsága szerint a berlini labdarúgócsapat játékosai nem tartották be a koronavírus-járvány miatt bevezetett egészségügyi intézkedéseket. A rutinos támadót felfüggesztették, Kalou azonban most megtörte a csendet.

 

„Amióta visszatértünk a karanténból, hetente teszteltek minket. Nálunk egyetlenegy további pozitív teszt sem volt, és nem foghatunk kezet egymással?” – reagált a Spiegelnek Kalou, aki beismerte, hibázott.

„A videót sohasem kellett volna megcsinálnom. Tiszteletlen volt, őszintén elnézést kérek, de több vagyok, mint ez a rosszul sikerült öt perc” – utalt az elefántcsontparti arra, hogy felfüggesztették a játékjogát, ezzel pedig valószínűleg véget ért a berlini kalandja.

A 34 éves támadó elmondta, természetesen támogatja a Német Labdarúgóliga és a klubok által kidolgozott tervezetet.

„A kidolgozott koncepció jó. Egy videó miatt nem szabad mindent a kukába dobni” – mondta Kalou.

„Nem futok az utcán és nyújtok kezet minden embernek. Maszkot viselek, amikor vásárolni megyek, ahogy mindenki más. Sohasem voltam az, aki csak magára gondol” – védte meg magát a játékos, aki jó példakép szeretne lenni.

Németországban szerdán dönthetnek arról, mikor folytatódhat a Bundesliga. Jelen állás szerint akár már jövő hétvégén ismét útjára indulhat a labda az élvonalban, illetve a másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik