Hertha: Ezt hívják kőkemény kezdésnek – Dárdai Pál

Vágólapra másolva!
2015.06.27. 08:24
A Herthával a nyári felkészülést vasárnap elkezdő Dárdai Pál szerint nehéz idénykezdet vár együttesére augusztusban, de nincs kétsége afelől, hogy sikeresen felkészíti csapatát.

„A kupában a Bielefelddel találkozunk, aztána bajnoki rajton megyünk az Augsburghoz. Ezt hívják kőkemény kezdésnek. De alaposan felkészülünk” – mondta Dárdai a Bundesliga sorsolása után a bz-berlin.de-nek.a Bundesliga sorsolása után a bz-berlin.de-nek.

A Bielefeld, amely tavasszal a harmadosztály megnyerése után jutott fel a Bundesliga 2-be, ugyanúgy hazai pályán játszik Dárdaiékkal, mint az élvonalban elért 5. helyezésének köszönhetően Európa-liga-résztvevő Augsburg. Az első meccsre augusztus 7. és 10. között, a másodikra augusztus 15-én vagy 16-án kerül sor.

„Nem véletlenül szerepel az Európa-ligában az Augsburg. És senki se gondolja, hogy a bielefeldi meccs könnyebb lesz, mindkettő ütősnek ígérkezik” – mondta Michael Preetz, a Hertha igazgatója. A folytatás sem lesz könnyebb, a Hertha az első öt bajnoki fordulóban három európai kupaindulóval is találkozik, s az Augsburghoz hasonlóan a Dortmunddal és a Wolfsburggal is idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik