Hertha: Ezen a héten nem akarom látni Ben-Hatirát - Dárdai

Vágólapra másolva!
2015.04.02. 14:35
null
Enisz Ben-Hatira egy hónapig nem mutogathatja a maszkját, sőt, pályára sem léphet (Fotó: AFP)
Amint megírtuk, Dárdai Pálnak igaza volt, amikor Enisz Ben-Hatirát, a Hertha tunéziai légiósát féltette attól, hogy súlyosabb sérülést szenved a Kína elleni válogatott találkozón, hiszen nem volt százszázalékos állapotban, amikor elhagyta a klubot. A Bild szerint Dárdai nem csupán bosszús volt, látni sem akarja egy hónapra kidőlő játékosát.

Korábban a Berliner Morgenpost cikke alapján számoltunk be róla, hogy Dárdai bosszús, de a Bild olyan indulatos szavakat is közölt a magyar trénertől, amelyet a BM nem.

„Ezen a héten nem akarom látni Enisz Ben-Hatirát, és ezt az orvosi stábunkkal is közöltem. Lehet, hogy rossz ember vagyok, de csak a Paderborn elleni vasárnapi bajnokit követően vagyok hajlandó találkozni és beszélni vele" – mondta Dárdai a combizomszakadás miatt egy hónapra harcképtelenné vált középpályásról, aki februárban súlyos sérülés után tért vissza a keretbe, és Dárdai számított rá.

Dárdai csütörtökön a Berliner Morgenspostnak arra utalt, a tunéziait valószínűleg a japán Haragucsi Genki helyettesíti a középpálya bal oldalán.

„Genki és Nico Schulz is jó játékos, Genki hasznosabb a támadásoknál. Otthon játszunk, nyerni akarunk" – mondta Dárdai, aki nagyon nehéz mérkőzésre számít az egységes vendégcsapat ellen.

A Bundesliga 13. helyén álló Hertha öt ponttal előzi meg a Paderbornt, a vasárnapi győzelmével talán végleg lerázhatja magáról riválisát.

A Hertha fiatal német játékosát, Tolga Cigercit a szezon végéig elvesztette, a norvég Per Skjelbred pedig hazája Horvátország elleni válogatott meccsén szenvedett kisebb izomsérülést.

„Nem azon múlik a játéka, hogy csütörtökön vagy pénteken csatlakozik a kerethez, a lényeg, hogy vasárnap egészséges legyen" – mondta róla Dárdai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik