Niklas Stark a Hertha új üdvöskéje? (Fotó: AFP)

 

„Niklas nem csinálta velünk a nyári felkészülést, így volt egy kis lemaradása, amit be kellett hoznia, de már újra a régi. Igazi példakép egyébként. Nagyszerű, ahogy küzd a középpályán a labdáért, erős futballista méltatta védőként és középpályásként is bevethető játékosát Dárdai Pál. – Mindkét pozícióban jól teljesít."

A három forduló alatt egy pontot gyűjtő Hertha csütörtök este a Zorja Luhanszkot fogadja az Európa-ligában, és az utolsó szalmaszálba kapaszkodva megpróbál egy lépést tenni a továbbjutás felé. A küzdeni akarással Dárdai szerint eddig sem volt gond, csak...

„Az eddigi három Európa-liga-meccsen is így volt, nyerni akartunk, de valami nem klappolt. Minden mérkőzésen megvolt a lehetőségünk a vezetés megszerzésére, de nem tudtunk élni vele. Nem lenne rossz, ha a Luhanszk ellen máshogy alakulna, gördülékenyebb lenne a játékunk – idézi a Kicker a magyar trénert. – Így van ez az európai kupákban. Ha helyzeteket dolgozol ki, értékesíted őket, jó esélyed van a győzelemre, ha viszont elpuskázod azokat, kíméletlenül megbüntetnek. Mindhárom találkozónkon így volt. Növelnünk kell a hatékonyságunkat."