Hertha: dupla esély a Dárdai fivéreknek?

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.06.10. 14:00
null
Dárdai Palkó ebben az idényben még nem játszott a Bundesligában (Fotó: AFP)
Dupla esély a Dárdai fivéreknek? – teszi fel a kérdést a Bild. A német lap arról ír, elképzelhető, hogy a hétvégi, Eintracht Frankfurt elleni találkozón Dárdai Palkó és Dárdai Márton is pályára lép.

 

Jelenleg összesen kilenc játékos sérült a Herthánál, így reális az esélye annak, hogy a 21 éves Palkó és a 18 éves Márton először kerüljön be együtt a berliniek keretébe.

A középhátvéd Márton már hetek óta a profikkal tréningezik, a csapat legutóbbi négy mérkőzésén rendre ott volt a keretben, de pályára még nem lépett a felnőttcsapatban.

Palkó kilenc mérkőzést abszolvált édesapja, Dárdai Pál irányítása alatt, azonban Ante Covic nem számolt vele. A fiatal szélső most megkaphatja az esélyt Bruno Labbadiától, aki egyre gyakrabban tart igényt a szolgálataira a gyakorlások során.

Az 54 éves vezetőedzőn és a csapaton már nincs nagy nyomás, a Hertha szinte biztosan nem esik ki, szombaton ráadásul a Frankfurtot látja vendégül, amely szerda este kupaelődöntőt vív Münchenben, így akár a fiatalok is szóhoz juthatnak a mérkőzésen.

JÚNIUS 13., SZOMBAT

NÉMET BUNDESLIGA
31. FORDULÓ

15.30:
Hertha BSC–Eintracht Frankfurt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik