Hertha: Dárdai terveire csak helyeselni tudtam – az új igazolás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.04. 16:21
Valentino Lazaro, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC legújabb szerzeménye a klub honlapjának adott interjújában beszélt döntésének hátteréről, céljairól és példaképéről.

Mint ismert, Lazaro egy évre kölcsönbe érkezik a Dárdai Pál irányította Herthához, a német klubnak a szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni őt. egy évre kölcsönbe érkezik a Dárdai Pál irányította Herthához, a német klubnak a szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni őt.

A 21 éves osztrák válogatott játékos elmondta, Dárdai elképzelései nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Berlinbe szerződött.

„Dárdai sokat ecsetelte nekem az ötleteit és elképzeléseit, ezekre én csak helyeselni és helyeselni tudtam. Alig várom, hogy a csapattal készüljek. Szeretném megtalálni a helyem és a posztot, ahol leginkább segíteni tudom a gárdát (Lazaro jobb- és bal oldali szélsőként egyaránt bevethető, de a védelem jobb oldalán is otthonosan mozog – a szerző).”

„A Bundesliga az egyik legerősebb bajnokság a világon, számomra egyértelmű volt, hogy a német élvonalban kívánom folytatni. Nem titok, hogy ez a liga rendkívül jó hely a fiatal osztrákok számára, úgyhogy amikor hallottam a Hertha érdeklődéséről, tudtam, hogy érdekel az ajánlat.”

A nyolcszoros osztrák válogatott futballista röviden elmondta, miben jeleskedik.

„Megítélésem szerint erős vagyok az egy az egy elleni szituációkban, emellett rengeteget futok, mind támadásban, mind a védekezésben besegítek. Legalábbis a korábbi trénerem ezeket emelte ki nálam, és ezeket az erényeimet a Herthában is kamatoztatni szeretném.”

Valentino Lazaro azt is elárulta, példaképe nem más, mint Ronaldinho, a PSG, a Barcelona és a Milan korábbi világklasszis brazil játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik