Hertha: Dárdai nem számít a visszatérőkre szombaton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.20. 18:27
null
Bent hagyja a kezdőben a fiatalokat (Fotó: AFP)
A német bajnokság 4. fordulójában a Hertha a vele holtversenyben a 4. helyen álló Borussia Mönchengladbachot fogadja szombaton. A találkozó előtt Dárdai Pál, a berliniek vezetőedzője a hazai bajnoki mérkőzések előtti szokásos sajtótájékoztatóján elmondta, ugyan sok sérült játékosa felépült, egyelőre még nem számít rájuk.

 

A héten több játékos is felgyógyult a sérüléséből és újra edzésbe állt, ám legtöbbjük nem kap helyet automatikusan a kezdőcsapatban. Matthew Leckie, Alexander Esswein, Thomas Kraft, Maximilian Mittelstädt és Peter Pekarík is edzésbe állt a legutóbbi bajnoki óta, amivel kényelmes gondokkal szembesítették Dárdait.

„Azt hiszem, hogy a visszatérők nem jelentenek választási lehetőséget szombatra. Nem tehetem meg, hogy a fiatalokat csak úgy kiveszem a csapatból, amikor jól játszottak az elmúlt időben. Akik sérültek voltak és már felépültek, meg kell küzdjenek a csapatban lévőkkel, akaraterőt kell mutatniuk, és miután bekerültek a csapatba, ott is elő kell valamivel rukkolniuk” – fogalmazott Dárdai a sajtótájékoztatón.

A Herthánál egyébként a védelem középső részét leszámítva jelenleg egészséges versenyhelyzet uralkodik, Dárdai a legtöbb poszton legalább két egészséges futballistával számolhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik