Hertha: nem a döntetlen az érdekes, hanem hogy ki ellen!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.06. 20:51
null
Davie Selke először lépett pályára a Hertha színeiben (Fotó: Twitter/Hertha Berlin)
Dárdai Pál együttese, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC 1–1-es döntetlent játszott a berlini rendőrség csapatával felkészülési mérkőzésen.

 

A Bundesligában hét forduló után 10. helyen álló, az Európa-ligát egy döntetlennel és egy vereséggel kezdő Hertha egyáltalán nem tartalékos összeállításban állt fel, hiszen többek között Maximilian Mittelstädt, Mitchell Weiser, Fabian Lustenberger, Niklas Stark és Alexander Esswein is kezdőként kapott lehetőséget, valamint bemutatkozott a nyáron klubrekordot jelentő 10 millió euróért szerződtetett Davie Selke, aki sérülése miatt tétmeccsen még nem léphetett pályára a kék-fehéreknél.

Az RB Leipzigtől megvásárolt csatár az első félidőben tizenegyest hibázott a berlini rendőrség csapata ellen, amely a szünet után megszerezte a vezetést. A Hertha a 72. percben Julius Kade révén egyenlített.

„A rendőrség emberei nagyon szervezetten játszottak, mindannyian jó állapotban voltak. Sajnálatos, hogy nem éltünk a lehetőségeinkkel” – értékelt a meccs után röviden Dárdai Pál vezetőedző.

A magyar szakvezető fia, ifj. Dárdai Pál (vagy ahogy klubja és a német sajtó hívja: Palkó) nem játszott a találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik