Hertha: balhé a csapatbuszon, kirúgták Dárdai játékosát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.02. 15:49
null
Enisz Ben-Hatira távozott Berlinből (Fotó: Bild)
Kiderült, miért engedte el a Hertha BSC tunéziai légiósát, Enisz Ben-Hatirát az Eintracht Frankfurthoz.

 

Mint ismert, február 1-jén a Hertha BSC két játékost is átengedett Huszti Szabolcs együttesének: Yanni Regäsel és Enisz Ben-Hatira csatlakozott az Eintracht Frankfurthoz.

A Bild információi szerint kisebb balhé áll a 27 éves Ben-Hatira csapatváltása mögött, bár játékpercei sem indokolták volna maradását.

A német lap úgy tudja, hogy a Werder Bremen–Hertha BSC (3–3) mérkőzést követően a találkozóra csereként benevezett, de pályára nem lépő Ben-Hatira nem megfelelően viselkedett a csapatbuszon a hazaúton, kritizálta társait, amiért nem tudták megnyerni a mérkőzést kétgólos vezetésről. Mitchell Weiserrel össze is szólalkozott.

Az autóbuszon történt kakaskodás tényét a Hertha BSC is megerősítette. A hazaérkezést követően Dárdai Pál kikérdezte az összetűzés résztvevőit, majd összehívta a nyolcfős csapattanács tagjait, akikkel közösen úgy döntöttek, Ben-Hatirának nincs maradása a berlini klubnál.

Ezt követően felbontották a tunéziai játékos szerződését, aki nem sokkal később csatlakozott az Eintracht Frankfurthoz. Új klubjánál tudtak a balhéról, ennek ismeretében döntöttek szerződtetése mellett, és remélik, újjászületéssel érhet fel Ben-Hatirának a frankfurti lehetőség.

„Olyat tettem, ami egyértelmű hiba volt. Elnézést kértem a hibámért. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy mindent alárendelek a klubom sikerének. Sajnos megtörténtek ezek az események, ezen nem tudok változtatni. Soha többé nem követek el hasonló hibát” – gyakorolt bűnbánatot Ben-Hatira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik