Hertha: Hozzátartoznak az álmok a futballhoz, az élethez – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 00:33
Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője okos és fegyelmezett futballt látott csapatától az Arminia Bielefeld otthonában megnyert kupamérkőzésen.

„A csapatom nagyon fegyelmezetten és végig okosan futballozott. A második félidőben kihasználtuk a gyorsaságunkat, és véleményem szerint megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Fontos, hogy megnyertük ezt az első tétmérkőzést, én pedig láttam, hol állunk az első Bundesliga-mérkőzés előtt. Mint mondtam, fontos volt a siker, az egész csapatnak – így álmodhatunk, akár arról is, hogy a Hertha döntőbe jut. Az álmok hozzátartoznak a futballhoz, a sporthoz, az élethez. Ugyanakkor volt egy feladatunk is mára: nyerni, és a csapat nyert is” – értékelte a mérkőzést a sajtótájékoztatón Dárdai Pál.Dárdai Pál.

Dárdai kitért a Hertha csapatbuszát ért fegyveres támadásra is.

„Igazán a sofőrünknek volt ez nehéz, hiszen egy ilyen sokkoló élmény után kellett ismét dolgoznia. Mi nem is láttunk semmit a támadásból, csak utána a lyukat a szélvédőn, mi igazából nem éltük át ezt, csak utólag gondoltunk bele, mi történt, utólag raktuk össze a képet. Nem volt szép dolog, de a fontos, hogy mindenki él és egészséges.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik