Hertha: az alapember csalódott, hogy a hétvégén nem került be a keretbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.24. 13:40
null
Lazaro pihenőt kapott Dárdai Páltól (Fotó: AFP)
Valentino Lazaro, a német élvonalbeli Hertha BSC osztrák labdarúgója meglepődött, hogy Dárdai Pál vezetőedző a Bundesliga legutóbbi fordulójában nem nevezte őt a keretbe a Hannover elleni találkozóra.

 

A 23 esztendős jobbszélső ebben az idényben harminc tétmérkőzésen lépett pályára a berliniek színeiben – rendre kezdőként, sőt Dárdai csupán egyszer cserélte le.

Lazaro vasárnap a lelátóról nézte, amint a Hertha gól nélküli döntetlent játszott a sereghajtó Hannoverrel.

„Természetesen meglepődtem – idézi a Berliner Zeitung Valentino Lazarót.Szerettem volna játszani, mert úgy érzem, ez a meccs jó lehetőség lett volna arra, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat. Csalódott voltam, hogy nem lehettem ott a keretben. Az edző döntését el kell fogadnom. Természetesen beszéltem Dárdaival. Azt mondta, muszáj pihennem, mert rengeteg mérkőzést játszottam. Remélem, ez jó hatással lesz rám! Az edzésen igyekszem bizonyítani, hogy a Frankfurt ellen mindent beleadhassunk.”

Az osztrák válogatott játékos azt is elárulta, a Hertha futballistáit sokkolta a hír, miszerint a nyártól nem Dárdai Pál lesz a csapat vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik