Hertha: a nyártól a profikkal készülhet az U19-es csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.23. 13:39
null
Kipritet szeretné megtartani a Hertha (Fotó: Berliner-kurier.de)
Külföldi klubok is komolyan érdeklődnek a Hertha fiatal tehetsége, Muhammed Kiprit iránt, de Dárdai Pál reméli, hogy a játékos marad, akkor ugyanis a következő szezonban már a berlini felnőttcsapatnál kezdheti meg a munkát.

 

 

Tavaly novemberben már beszámoltunk róla, hogy Muhammed Kipritet a Wolfsburg mellett a West Ham United és az Everton is szívesen látná soraiban. A 90min.de portál szerint a 18 éves csatár új kérőket kapott, immáron a Köln és a Liverpool is érdeklődik iránta.

Dárdai Pál úgy nyilatkozott, reméli, hogy a fiatal játékossal sikerült szerződést hosszabbítani. „Kiprit már megkapta az ajánlatot, őszintén beszéltünk vele. Ismeri a tervünket, el kell döntenie, hogy mit tesz” – mondta Dárdai.

Az 1999. július 9-én született csatár 20 mérkőzésen 19 gólnál jár az U19-es bajnokságban, amelyben a Hertha nagyon jó eséllyel szerepel, hiszen az Északi csoportban jelenleg az 51 pontos Hamburg mögött egy ponttal lemaradva a második helyen áll.

„Kipritnek továbbra is jól kell edzenie és eredményesnek kell lennie. A nyártól – amennyiben velünk marad – már a profik között kezdheti meg az új szezont” – tette hozzá Dárdai.

Sajtóértesülések szerint Kiprit 2021-ig írhat alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik