Hertha: a Liverpooltól érkezik középpályás – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.08.19. 15:46
Az angol élvonalbeli Liverpool labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Marko Grujics új, hosszú távú szerződést kötött a klubbal, és kölcsönben egy szezonra a Herthához szerződött.

A nyolcszoros szerb válogatott középpályás 2016-ban került az angol klubhoz a Crvena zvezdától, de egyelőre nem sok lehetőséget kapott Jürgen Klopptól, összesen 14-szer léphetett pályára a Liverpool színeiben.

Korábban nevelőegyesületében, a Crvena zvezdában, tavaly pedig a Cardiff Cityben szerepelt kölcsönben, a walesi csapat idén is igényt tartott volna rá. Sőt, Grujicsot a Torino is megkörnyékezte nemrégiben, amely szintén kölcsönben szerette volna megszerezni a 22 éves játékost, illetve 10 millió eurós opciós jogot akart kiharcolni. Ezt azonban a Liverpool elutasította.

Grujics nemrégiben még reménykedhetett abban, hogy ebben a szezonban végre több lehetőséghez jut, de Naby Keita és Xherdan Shaqiri érkezése után a Dárdai Pál irányította Herthához került kölcsönbe. Előtte új szerződést írt alá a Liverpoolnál, ami jelzi, hogy számítanak a 190 cm magas futballistára a jövőben.

A Liverpooltól érkező középső középpályás a Hertha negyedik nyári szerzeménye.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik