Dortmund: nincs edzőkérdés a Bayern elleni vereség után

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.27. 22:06
null
Nem gondolt a feladásra (Fotó: AFP)
Nincs edzőkérdés a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál, annak ellenére, hogy a csapat kedden hazai pályán 1–0-ra elveszítette a címvédő és listavezető Bayern München elleni rangadót a német élvonalban.

 

„Jelenleg nincs okunk, hogy a vezetőedzői posztról beszéljünk. A szezon második felében kimondottan jól teljesítünk, keddig a lehetséges harminc pontból 27-et megszereztünk” – nyilatkozta szerdán Hans-Joachim Watzke vezérigazgató.

Lucien Favre vezetőedző együttesének hat fordulóval a Bundesliga vége előtt már hét pont a hátránya a Bayern mögött. A Bajnokok Ligájából és a Német Kupából már kiesett, tehát valószínűleg trófea nélkül zárja a szezont.

„Lucien nagyon koncentrált volt az elmúlt hetekben, de nem keltette nyomás alatt álló ember benyomását” – vélekedett Watzke.

A tréner – akinek szerződése jövő nyárig szól – a keddi vereség után azt mondta, hogy néhány héten belül beszélni fognak a helyzetéről. Ezt a német sportmédia utalásnak értelmezte, hogy szerződésének lejárta előtt távozhat posztjáról.

„Nem gondolok arra, hogy feladjam. Még van hat meccsünk, és mindent ki akarunk adni magunkból” – nyilatkozta szerdán Favre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik