Dortmund: Sancho ügynöke találkozott az MU-val – Zorc

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2019.09.11. 22:12
null
Jadon Sancho kedden a válogatottban is remekelt (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc elmondása szerint a fekete-sárgákat erősítő Jadon Sancho ügynöke a nyári átigazolási időszakban találkozott a Manchester United képviselőivel – adta hírül a Sky Sports.

 

Jadon Sancho az előző idényben robbant be a köztudatba, amikor a Dortmund színeiben 12 gólig és 17 gólpasszig jutott a Bundesligában. A 19 éves angol szélső az új évadban sem lassít, eddig a klubjában öt tétmeccsen három találat és négy assziszt a mérleg, a válogatottban pedig kedden Koszovó ellen két gólig és egy gólpasszig jutott.

Remek teljesítményével hamar felhívta magára a figyelmet – a transfermarkt.de jelenleg már 100 millió euróra taksálja az értékét –, ezért a nyáron a „vörös ördögök” megpróbálták hazacsábítani őt Angliába.

A dortmundi klub vezérigazgatója, Hans-Joachim Watzke még augusztusban számolt be arról, hogy Sanchóért korábban bejelentkezett egy „szuperklub”, és most Zorc szavaiból az is kiderült, melyik csapatról van szó.

„A leginkább felkapott téma jelenleg Sancho és a Manchester United – idézi a Sky Sports Zorcot, aki a német klubról készült dokumentumfilm-sorozatában, az Inside Borussia Dortmundban beszélt erről. – Meghívták a Manchester Unitedhez, de az ügynöke elmondta nekik, hogy semmi pénzért sem adjuk el őt a nyáron, és Sanchót sem izgatta különösebben a klubváltás gondolata.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik