Dortmund: félnek, hogy Reust elveszítik, méghozzá áron alul

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 16:01
A Borussia Dortmundnak egyelőre nem sikerült szerződéshosszabbításra bírnia Marco Reust, úgy fest, a német válogatott labdarúgót jövő nyáron elveszíti Jürgen Klopp csapata.

A Mönchengladbachtól 2012-ben 17 millió euróért megvásárolt Marco Reus szerződése 2017-ig szól, de jövő nyáron életbe lép a kivásárlási klauzula, amely a dortmundiak szerint túlságosan alacsony összeget tartalmaz a játékos iránti piaci kereslethez képest.

A 25 éves Reusra vadászó klubok – például a Barcelona, a Bayern München és a Manchester United – 35 millió euró körüli összeget sejtenek a kivásárlási klauzula mögött, ami számukra jó vételt tesz lehetővé.

Reus menedzsere, Dirk Hebel elmondta: érthető, hogy a szélső – látván az iránta mutatkozó érdeklődést – nem akar hosszabbítani, de egyelőre nem a váltás a fontos számára, hanem az, hogy visszanyerje az egészségét.

A 21-szeres német válogatott játékos a világbajnokság előtt bokasérülést szenvedett, a Dortmund most megkezdődött edzőtáborában egyelőre külön munkát végez, teljes felépülése szeptemberre várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik