BVB: Aubameyang távozási kérelmet nyújtott be – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.26. 12:12
A Bild értesülései szerint Pierre-Emerick Aubameyang, a Bundesliga legutóbbi idényének gólkirálya arra kérte a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőit, hogy a nyári átigazolási időszakban engedjék el.

A 27 esztendős csatár jövője hónapok óta téma a nemzetközi sportsajtóban, korábban a Real Madrid és a Paris Saint-Germain érdeklődéséről lehetett hallani, míg az elmúlt időszakban kínai folytatásról szóltak a hírek.az elmúlt időszakban kínai folytatásról szóltak a hírek.

A Bild által megszellőztetett legfrissebb információk szerint Aubameyang a hét elején szóbeli távozási kérelmet nyújtott be a Borussia Dortmund vezetőségének, melynek képviseletében Hans-Joachim Watzke ügyvezető igazgató nemrégiben azt nyilatkozta, csak akkor engedik el a gaboni klasszist, ha legalább 85 millió eurót kínálnak érte. A Tiencsin Csüancsien állítólag pontosan ennyit ajánlott Aubameyangért, aki a Távol-Keleten heti 500 ezer eurót (átszámítva 153.5 millió forintot) kereshetne.

A Bundesliga mögöttünk hagyott kiírásában 31 találattal gólkirályi címet szerző futballista jelenleg az Eintracht Frankfurt elleni szombati Német Kupa-döntőre készül csapatával.

A transfermarkt.de által 65 millió euróra taksált Aubameyang szerződése 2020-ban jár le a Dortmundnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik