Dortmund: a Porto csatára is Klopp kiszemeltjei között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.22. 10:06
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője nem zárta ki, hogy a németek a jövőben kísérletet tesznek a Porto kolumbiai válogatott támadója, Jackson Martínez szerződtetésére.

Mint ismert, a BVB első számú gólfelelősének, Robert Lewandowskinak jövő nyáron lejár a szerződése, így Klopp az új idény során azon is gondolkodhat, hogy kivel pótolja egyik legértékesebb játékosát. A jelek szerint azonban a német szakembernek már vannak elképzelései, hogy mihez kezd a Dortmund Lewandowski távozása után.

„Vannak csatárok a terveim között, de nem tudom, hogy reális esélyünk van-e a megszerzésükre. Jackson Martíneznek rengeteg tulajdonsága van, amely számunkra érdekes játékossá teszi. Remekül tartja meg a labdákat, sok gólt szerez, és mindig megjátszható” – méltatta Klopp a Porto csatárát, akit 2016-ig köt a szerződése a portugál bajnokhoz.

A Borussia Dortmund vezetőedzője hozzátette, hogy Isco és Thiago Alcántara is szerepelt a nyári kiszemeltjeik között, ők azonban inkább a Sahtar Doneck örmény támadója, Henrih Mhitarjan szerződtetése mellett döntöttek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik