Dárdai: Szenvedni is kell; Gaál Gyöngyi felállt a padlóról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.19. 22:59
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Gulácsi mindent megtett, de veszített a Leipzig, Dárdai viszont tudja, hogy néha szenvedni is kell a jó szereplésért. Babják Bence és Dömötör Csaba a vasárnap rajtoló Hertha magyar vezetőedzőjét faggatta, és helyszíni riportban számolt be az RB Leipzig–Borussia Dortmund rangadóról.
Gulácsi mindent megtett, de veszített a Leipzig, Dárdai viszont tudja, hogy néha szenvedni is kell a jó szereplésért.
Babják Bence és Dömötör Csaba a vasárnap rajtoló Hertha magyar vezetőedzőjét faggatta, és helyszíni riportban számolt be az RB Leipzig–Borussia Dortmund rangadóról.

Vass Ádám már nem kesereg azon, hogy több mint tíz éve kiszorult a válogatottból. És Borbola Bencének azt is elárulta, hogy Olaszországba, ahol öt évet töltött a Brescia játékosaként, csak nyaralni vágyik vissza.

Szombattól új szakaszához ér a férfi kézilabda-vb. Simon József tartalmas helyszíni jelentésében Vladan Matics-interjúval, Mikkel Hansennel, az olimpiai kvótaeséllyel és a Császár–Szita-cserével jelentkezik.

René Toft Hansen sérülése, Sterbik Árpád ismételt beugrása, az elégedett Csoknyai István, nyilatkozatok, statisztikák, kulisszatitkok. Minden, amit a férfi kézilabda-világbajnokság szombati játéknapjáról tudni érdemes. Simon József kétoldalas tudósítása.

Ha pedig szombat, akkor ezúttal is Junior-melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik