BVB: eldőlt Jadon Sancho jövője a klubnál – hivatalos

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.08.10. 18:58
null
Sancho marad – legalábbis Zorc szerint (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc kijelentette, Jadon Sancho marad a csapatnál. A klub később bejelentette, hogy az angol szélső megújította 2023-ig szóló szerződését.


A korábban a Manchester Uniteddel szóba hozott Jadon Sancho jövője kapcsán egyértelmű kijelentést tett Michael Zorc, a Borussia Dortmund sportigazgatója. Az elöljáró elárulta, az angol szélső a következő idényben is a Dortmundot erősíti.

A tervünk az, hogy Jadon Sancho a csapatunk tagja legyen a következő idényben, a döntés végleges. Azt hiszem, ezzel minden kérdést megválaszoltam – jelentette ki Zorc.

A Dortmund korábban kijelentette, hétfőig ad határidőt a Sancho iránt érdeklődőknek – ami le is járt. Kérdés viszont, hogy mennyire tartja a szavát Zorc, aki korábban már tett hasonló kijelentést Ousmane Dambélé jövője kapcsán – hetekkel azelőtt, hogy a francia támadó távozott volna.

FRISSÍTÉS:

A Borussia Dortmund később a hivatalos oldalán is közölte Zorc szavait, illetve azt is, hogy Sancho 2023-ig szóló szerződését megújította a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik