BVB: Aubameyangra nagyon kiakadtak, nem tolerál többet a klub!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.15. 10:32
null
Pierre-Emerick Aubameyang már nem lép többé pályára a Borussia Dortmundban? (Fotó: AFP)
Mint arról vasárnap beszámoltunk, Pierre-Emerick Aubameyang fegyelmi okokból kimaradt a Borussia Dortmund keretéből a VfL Wolfsburg elleni, gól nélküli döntetlennel végződő bajnokin. A Bild szerint könnyen lehet, hogy a 28 éves gaboni támadó szeretné kiprovokálni, hogy megváljon tőle a német klub.

Kiderült, hogy mi volt a pontos oka Aubameyang vasárnapi mellőzésének. A támadó a szombati edzést követően nem vett részt az eligazításon, ez pedig, nagyon úgy tűnik, az utolsó csepp volt a pohárban.

„Van, amit már nem tudunk tolerálni. Ez most már ilyen történet. Nem tudom, mi jár a fejében” – fogalmazott Michael Zorc sportigazgató a Sky Sportsnak.

„Volt egy nagyon vitás beszélgetésünk. Ilyen viselkedést még egyszer sem tapasztaltam nála az évek során. Nyilvánvaló, ez így nem mehet tovább. Ami most zajlik, azt a klub nem tudja tovább tolerálni. Ez mind hatással van a csapatra, ami egyáltalán nem jó.”

Peter Stöger, a csapat vezetőedzője is értetlenül áll a történtek előtt. „Amit egész egyszerűen nem tudok megérteni, hogy szinte mindig jó a kedve, ő egy kedves srác. Azonban én sem látok a fejébe, nem tudom, miért cselekedett így.”

A Bild információi szerint az Arsenal minden követ megmozgat azért, hogy szerződtesse Aubameyangot, akinek – a minden bizonnyal a Manchester Unitedbe igazoló – Alexis Sánchezt kellene pótolnia az „ágyúsoknál”.

Aubameyang eddig 15 bajnoki meccsen 13 alkalommal volt eredményes a Bundesliga jelenlegi szezonjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik