Bundesliga: zárt kapus a Dortmund–Schalke is – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2020.03.10. 12:36
Hétfőn beszámoltunk róla, hogy minden bizonnyal a Bundesligában is elkerülhetetlen lesz, hogy zárt kapuk mögött rendezzenek élvonalbeli labdarúgó-mérkőzéseket a koronavírus-járvány terjedésének megállításáért. Kedden hivatalossá vált, a szerdai Mönchengladbach–Köln találkozót nem látogathatják nézők, illetve a szombati, Borussia Dortmund–Schalke derbi is zárt kapus lesz.

A hét további mérkőzéseiről továbbra sincs hivatalos közlemény, azonban ahogy hétfőn írtuk, szinte biztos, hogy pénteken a Fortuna Düsseldorf–Paderborn, szombaton a Köln–Mainz találkozót nem látogathatják nézők. A szövetségi egészségügyi miniszter szerint valószínű, hogy hamarosan Németország többi tartományában is hasonló döntés születik. ahogy hétfőn írtuk, szinte biztos, hogy pénteken a Fortuna Düsseldorf–Paderborn, szombaton a Köln–Mainz találkozót nem látogathatják nézők. A szövetségi egészségügyi miniszter szerint valószínű, hogy hamarosan Németország többi tartományában is hasonló döntés születik.

Mindeközben friss hír, hogy visszavonásig a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság találkozóit is zárt kapuk mögött rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek