Bundesliga: visszavonult a bosnyákok ballábas bombázója

Vágólapra másolva!
2019.04.05. 11:43
null
Ha Sejad Salihovic bal lábán volt a labda, a Bayern München sem lehetett biztonságban (Fotó: AFP, archív)
Végleg befejezte profi pályafutását Sejad Salihovic, a Hertha BSC, a Hoffenheim és a Hamburg korábbi labdarúgója, aki a Bundesligában összesen 186, míg a bosnyák válogatottban 47 mérkőzésen lépett pályára.

A 34 esztendős középpályás pályafutása legszebb időszakát a Hoffenheimnél töltötte el, amelyhez 2006-ban, még a harmadosztályban csatlakozott, majd két évvel később már a Bundesligában játszott a csapattal. A klubnál eltöltött kilenc év után Kínába, utána rövid időre Svájcba igazolt, aztán 2017-ben visszatért Németországba, ahol a Hamburg játékosa lett. A kikötővárosiaktól szerződése lejártával tavaly nyáron távozott, azóta nem volt csapata, ügynöke, Tolga Dirican azonban csak most jelentette be hivatalosan, hogy a német másodosztályú klubok érdeklődése ellenére Salihovic nem folytatja a pályafutását.

A kiváló szabadrúgásairól és nagy erejű, ballábas lövéseiről elhíresült futballista a bosnyák válogatottban 47 fellépésén négy gólt szerzett, míg a német első osztályban összesen 47 találatig és 37 gólpasszig jutott.

SALIHOVIC ÖT LEGSZEBB GÓLJA A BUNDESLIGÁBAN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik