Bundesliga: több csapat is edzésbe állt hétfőn – képek

Vágólapra másolva!
2020.04.06. 17:52
null
Így nézett ki az edzés... (Fotó: fcbayern.com)
A német élvonalban szereplő klubok közül négynél is megkezdték az edzéseket hétfőn: a Bayern München, a Borussia Mönchengladbach, a Wolfsburg és a Paderborn játékosai március közepe után tréningeztek újra.

 

A Bayern München is a munkát hétfőn folytató csapatok között volt, és a bajorok játékosai ötfős, kis csoportokban tréningeztek az érintkezés elkerülésével – ahogy a Mönchengladbachnál és a Wolfsburgnál is tették.

A münchenieknél a bemelegítés után futás, majd a kapura lövés gyakorlása szerepelt a programban, amit technikai elemek követtek, amelyeket a megfelelő távolságtartás betartása mellett is el lehetett végezni.

„Nagyon szokatlan volt ilyen kis létszámban gyakorolni, de jó volt újra személyesen látni a fiúkat. Köszönettel tartozunk a klubnak és az itt dolgozóknak, hogy ezekben a nehéz időkben lehetővé tették számunkra, hogy tudjunk tréningezni” – fogalmazott az edzést követően Manuel Neuer, a csapat kapusa a klub hivatalos honlapján.

Ugyanitt a Bayern azt is közölte, hogy a játékosok az edzés előtt, során és után minden szükséges higiéniai eljárást szigorúan ellenőrizve betartottak, hogy így is akadályozzák a koronavírus terjedését.

Coutinho (labdával) és Süle (Fotó: AFP)
Coutinho (labdával) és Süle (Fotó: AFP)
Neuer munkában (Fotó: AFP)
Neuer munkában (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik