Bundesliga: Talán kellene egy új szabály – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.18. 14:00
A Hertha BSC vezetőedzője is elmondta véleményét Karim Bellarabi Rafinhával szemben elkövetett szabálytalanságáról. A magyar tréner szerint érdemes lehet egy új szabályt kitalálni a súlyos sérülések okozása miatt.

„Talán kellene egy új szabály. Ha egy játékos olyan sérülést okoz, hogy három hónapot kell kihagynia a másik futballistának, akkor annyi ideig ő se léphessen pályára, ameddig fel nem épül a másik” – fogalmazott a magyar tréner vasárnap a német Sport1 stúdiójában.„Talán kellene egy új szabály. Ha egy játékos olyan sérülést okoz, hogy három hónapot kell kihagynia a másik futballistának, akkor annyi ideig ő se léphessen pályára, ameddig fel nem épül a másik” – fogalmazott a magyar tréner vasárnap a német Sport1 stúdiójában.

Rafinha szerencsére „csak” heteket hagy ki, októberben már ismét pályára léphet. Bellarabit négy meccsről tiltották el, emellett 10 ezer euró büntetést kell fizetnie.

A 28 éves labdarúgó az eset után egy Instagram-posztban elnézést kért a brazil védőtől és saját csapatától is. Állítása szerint nem akart szándékosan sérülést okozni.

Corentin Tolisso egy szerencsétlen eset után sérült meg szintén ezen a találkozón, ő keresztszalag-szakadás miatt ebben a naptári évben már nem játszhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik