Bundesliga: Nem dől össze a világ, ha nem leszünk bajnokok – Kovac

Vágólapra másolva!
2019.04.03. 13:54
Niko Kovac vezetőedző szerint akkor sem lenne veszélyben az állása a Bayern München labdarúgócsapatánál, ha nem ők nyernék a bajnoki címet.

„Akkor sem dől össze a világ, ha nem mi leszünk a bajnokok – mondta a Sport Bildnek a 47 éves horvát szakember. – A salátástál elhódítása egyáltalán nem magától értetődő.”„Akkor sem dől össze a világ, ha nem mi leszünk a bajnokok – mondta a Sport Bildnek a 47 éves horvát szakember. – A salátástál elhódítása egyáltalán nem magától értetődő.”

„Ezzel együtt természetesen ez a cél – folytatta. – Mindenki, aki edzői állást kap a Bayernnél, bajnok akar lenni. De ez nem mindig ilyen egyszerű. A Real Madrid például három győzelem után most kiesett a Bajnokok Ligájából. A Paris Saint-Germain a hihetetlen gazdasági háttere ellenére szintén. Vannak ilyen pillanatok egy klub életében” – fogalmazott.

A Bundesligában címvédő Bayern szerda (ma) este a másodosztályú Heidenheimet fogadja a Német Kupa negyeddöntőjében, majd szombaton jön az éllovas Borussia Dortmund elleni bajnoki rangadó, ugyancsak Münchenben.

Kovac szerint a BVB ebben a szezonban jó munkát végzett, tetszik neki a csapat játéka, stílusa.

„De ha mi megmutatjuk, mit is tudunk, mi vagyunk Németország legjobb együttese és bajnokok leszünk” – szögezte le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik