Bundesliga: lyukas cipőben játszott Hummels a Dortmund ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.05. 09:52
null
Hummels (pirosban) remekül látta el a feladatát szombaton… (Fotó: AFP)
Ahogy arról beszámoltunk, szombat este a Bayern München 3–1-re megverte a Borussia Dortmundot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóján. A bajorok világbajnok védője, Mats Hummels végigjátszotta a mérkőzést, ám a találkozó alatt éles szemű drukkerek kiszúrták: mindkét cipőjén egy-egy lyuk tátongott. A mérkőzés után fény derült a stoplisokon lévő „folytonossági hiányok” okára.

Hummels kiválóan játszott a BVB ellen, a dortmundiak gólfelelősét, Pierre-Emerick Aubameyangot – Niklas Sülével közösen – szó szerint láthatatlan emberré változtatta a találkozó során. Hummels teljesítményének értékét csak növeli, hogy mindkét stoplisának orrán egy-egy lyuk éktelenkedett, így játszotta végig a rangadót.

„Mind a két lábfejemen kicsit fájnak a lábujjaim, így viszont kisebb a cipőben rájuk nehezedő nyomás, és könnyebb elviselni a fájdalmat. Ez volt az oka, hogy lyukakat vágtam mindkét stoplis orrára” – árulta el a 28 éves védő a találkozót követően.

Hummels nem először alkalmazta ezt a módszert a fájdalma enyhítésére, a héten a Bayern edzésein is rendre kivágott orrú stoplisokban vett részt.

…pedig lyukas cipőben játszott (Fotó: AFP)
…pedig lyukas cipőben játszott (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik