Bundesliga: Hazard elárulta, a Dortmundban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.19. 10:15
null
Thorgan Hazard szombaton az utolsó meccsét játszotta a Mönchengladbachban (Fotó: AFP)
Megerősítette nyári klubváltását Thorgan Hazard, a Mönchengladbach belga válogatott labdarúgója, aki a Bundesligában ezüstérmes Borussia Dortmundban folytatja pályafutását.

 

A Mönchengladbach szombaton épp a Dortmundtól szenvedett 2–0-s vereséget a Bundesliga 2018–2019-es kiírásának utolsó fordulójában, s a találkozó után Hazard elárulta, a következő idényt már a BVB-nél kezdi meg.

„Witsellel nagyon gyakran beszélek, a következő szezonban a segítségemre lesz majd – utalt honfitársára Hazard. – Amikor egy Dortmund kaliberű klub hív, egyértelmű a motivációd. Jó dolog, hogy valakit már ismerek a csapatból. Remélem, könnyen beilleszkedem, nem hiszem, hogy bármi probléma adódna. Bízom benne, hogy a két klub megegyezik, mielőtt megkezdem a nyaralásomat.”



A Kicker értesülései szerint a Dortmund 30-40 millió euró körüli összeget fizet Hazard-ért, aki öt év után hagyja el a Mönchengladbachot.

A 26 éves támadó a jelenlegi idényben klubszínekben 35 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott, szerződése a jövő nyáron járt volna le a Gladbachnál.

A két klub hivatalosan egyelőre nem jelentette be a futballista átigazolását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik