Bundesliga: Draxler nem bírta a nyomást, majd elment a PSG-be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.04. 14:13
Az ESPN meglepő nyilatkozatot bányászott elő a kedden a Wolfsburgtól a Paris Saint-Germainhez szerződő Julian Draxlertől.

A 23 esztendős német világbajnok 2015 augusztusában a Schalkétól a Wolfsburghoz igazolt át. Julian Draxler ennek apropóján akkor azt mondta, azért váltott klubot, mert a gelsenkircheni csapatnál már óriási volt az elvárás vele szemben, amit nem volt képes kezelni.

„Fél éves sérülésből lábadoztam, a visszatérésem után azonnal azt éreztem, hogy a Schalkénál azt várják tőlem, egymagam nyerjem meg a mérkőzéseket – árulta el 2015 szeptemberében Draxler a döntés okát. – Ezen a ponton éreztem úgy, hogy ideje váltanom. Rendkívül nehezen szántam el magam a lépésre, ám meggyőződésem, hogy nem tudtam volna megbirkózni a nyomással és megfelelni az elvárásoknak.”

Mint ismert, Draxler kedden 40 millió euróért a Paris Saint-Germainhez szerződött a Wolfsburgtól. Már csak az a kérdés, a francia gigásznál milyen elvárásoknak kell megfelelnie a szélsőnek, vélhetően nem lesz épp könnyű dolga…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik