Bundesliga: Dárdai Pál a naivitást is szóba hozta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.19. 23:05
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője úgy érzi, a második félidőben látottak alapján a Wolfsburg nem érdemtelenül győzte le csapatát 2–0-ra a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) szombati játéknapján.

„Nagyon jó első félidőt játszottunk, a másodikban viszont néhány szituációban naivnak bizonyult a csapatom. A végén jobb volt a Wolfsburg, megérdemelten nyert” – összegzi Dárdai Pál mérkőzés után nyilatkozatát a Bundesliga hivatalos honlapja.Dárdai Pál mérkőzés után nyilatkozatát a Bundesliga hivatalos honlapja.

Mint beszámoltunk róla, a Hertha az első félidőben a kapusát és az egyik középső védőjét is elveszítette sérülés miatt.

„Vasárnap meglátom, hány egészséges játékosom maradt – idézi a Hertha honlapja a magyar szakvezetőt. – Különben meg nincs miért aggódnom, hiszen kitűnő az utánpótlásunk, van honnan meríteni.”

„Nagyon sok türelem kellett ehhez a győzelemhez – értékelt Dieter Hecking, a Wolfsburg szakvezetője. – Az első félidő nem volt túl szórakoztató a nézők számára, de úgy a hatvanadik perctől belelendültünk. Nagyon örülök, hogy Bas Dost két gólt szerzett, ettől függetlenül nem tetszett, hogy az elmúlt három napban úgy viselkedett, mintha elvették volna a kedvenc játékát. Ez nem megengedhető, csapatellenes attitűd.”

Dostot a CSZKA Moszkva elleni keddi BL-csoportmeccs (1–0) szünetében Hecking lecserélte, Nicklas Bendtnert küldte be helyette, és a szombati bajnokin már a dán kezdett – Dost csak a 71. percben kapott lehetőséget a helyén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik