Bundesliga: a Frankfurt bejelentette Jovics utódját – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.15. 15:06
null
Dejan Joveljics a Crvena zvezdától érkezik a Frankfurthoz (Fotó: AFP)
Az Eintracht Frankfurt hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Crvena zvezda 19 esztendős támadóját, Dejan Joveljicset. Az U21-es válogatott labdarúgó ötéves szerződést írt alá a Bundesliga-klubnál, és a tervek szerint a Real Madridhoz igazolt Luka Jovics szerepkörét örökölheti meg.

 

A két futballista közti párhuzamot erősíti, hogy Joveljics ugyanabban a városban született, mint a Real Madrid által 60 millió euróért szerződtetett Jovics, azaz Bijeljinában.

„Még nagyon fiatal, és sok mindent meg kell tanulnia, de optimisták vagyunk azt illetően, hogy gyors lesz a beilleszkedése Frankfurtban. Rendkívül tehetséges játékosról van szó, aki középen és a széleken is megállja a helyét” – fogalmazott Fredi Bobic, a klub sportigazgatója.

A két klub nem hozta nyilvánosságra Joveljics átigazolási díját, a Transfermarkt német piaci portál 4 millió euróról tud.

Eintracht Frankfurt on Twitter

Welcome to the Eagles, Dejan Joveljic! The 19-year-old striker has signed a five-year contract at Eintracht after joining from Red Star Belgrade. #SGE https://t.co/tUpBEVmZ0v



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik